title
کد خبر: 145093
00
 پزشکی که ۴ سال قبل درباره «کرونا» هشدار داده بود

این تصویری از روزنامه جام جم به تاریخ ۵ مهر ۱۳۹۴ است و دکتر مسعود مردانی در مقاله ای با اشاره به ویروس کرونای خطرناک آن روزها در عربستان یعنی ویروس کرونای مرس به زواری که از حج بر می گشتند توصیه کرده بود اگر تب، سرفه و تنگی نفس داشتند بلافاصله به پزشک مراجعه کنند.

به گزارش بهداشت نیوز،  این تصویری از روزنامه جام جم به تاریخ ۵ مهر ۱۳۹۴ است و دکتر مسعود مردانی در مقاله ای با اشاره به ویروس کرونای خطرناک آن روزها در عربستان یعنی ویروس کرونای مرس به زواری که از حج بر می گشتند توصیه کرده بود اگر تب، سرفه و تنگی نفس داشتند بلافاصله به پزشک مراجعه کنند.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
معتضد
1398/12/12 - 09:360 0
سلام دکتر عزیز و محترم
حالا این دکتر عزیز کجاست؟