title
کد خبر: 288521
00
آمار مبتلایان به تب دنگی در این استان جنوبی به ۲۲۵ نفر رسید

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون ۲۲۵ نفر بر اثر گزش پشه آئدس به تب دنگی مبتلا شده‌اند که ۲۱۸ نفر از مبتلایان مربوط به شهرستان بندرعباس هستند.

به گزارش بهداشت نیوز، یحیی میرزاده، با اشاره به افزایش مبتلایان به تب دنگی در استان اظهار کرد: تا امروز شمار مبتلایان به این بیماری به ۲۲۵ نفر رسیده است که ۱۷۴ نفر آقا و ۵۱ نفر خانم هستند.

میرزاده افزود: در این مدت، ۶۱ نفر از بیماران در بیمارستان‌های استان بستری شده‌اند.

وی با بیان اینکه ۲۰۰ نفر از مبتلایان ایرانی و ۲۵ نفر اتباع خارجی ساکن در کشور هستند، تصریح کرد: اکثریت بیماران با ۲۱۸ مورد در بندرعباس ثبت شده‌اند.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، افراد مبتلا تا دو هفته باید از پشه‌بند استفاده کنند تا مجدداً مورد گزش پشه آئدس قرار نگیرند. تب دنگی تنها از طریق گزش این پشه منتقل می‌شود و راه مؤثر مقابله، حذف محل‌های تخم‌ریزی پشه شامل آب‌های راکد کولرها، آب زیرگلدان‌ها، لاستیک‌های فرسوده، قوطی و بطری‌ها، قایق‌های فرسوده و چاله‌های آسانسور است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، در روز یکشنبه دوم آذر، میرزاده توصیه کرد:افراد در صورت مشاهده علائم تب بالا، سردرد شدید، درد عضلات و مفاصل و همچنین بروز جوش‌های پوستی، شهروندان بلافاصله به مراکز درمانی مراجعه کنند.

 


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز