title
کد خبر: 281169
00
سریع‌ترین شاسی‌بلند تاریخ اشکودا رونمایی شد+ تصاویر

احتمالاً خودرو جدید اشکودا قیمت بیشتری از مدل‌های گذشته‌ی این شرکت خواهد داشت.

به گزارش بهداشت نیوز، اشکودا سریع‌ترین خودرو شاسی‌بلند تاریخ خود را با نام Elroq vRS رونمایی کرد. این خودرو برقی توانست رکوردهای پیشین خودروساز چِکی را پشت‌سر بگذارد و ترکیبی هیجان‌انگیز از سرعت و بهره‌وری را وعده می‌دهد.

 

نمای جلویی خودروی Elroq vRS اشکودا

براساس اعلام اشکودا، Elroq vRS از همان پیشرانه‌ی دوموتوره‌ای بهره می‌برد که در فولکس‌واگن ID.4 GTX وجود دارد. این سیستم قدرتی معادل ۲۵۰ کیلووات (۳۴۰ اسب‌بخار) تولید می‌کند و مانند نماینده‌ی فولکس‌واگن، شتاب ۵٫۴ ثانیه‌ای را به‌ ارمغان می‌آورد.

با وجود اشتراک پلتفرم MEB و سیستم دوموتوره با ID.4 فولکس‌واگن، اشکودا ادعا می‌کند Elroq vRS عملکرد بهتری دارد. اگرچه شتاب کمتر از ۶ ثانیه‌ای نمی‌تواند در دنیای خودروهای الکتریکی رکوردشکنی کند، Elroq vRS را به رقیبی جدی برای بسیاری از هاچ‌بک‌های قدرتمند با موتور احتراق داخلی تبدیل می‌کند.

نمای داخلی خودروی Elroq vRS اشکودا

سیستم هدایت ارتقایافته، ترمزهای به‌روزشده، سیستم تعلیق تطبیقی اختیاری و کاهش ارتفاع ازجمله تغییراتی هستند که تجربه‌ی رانندگی با vRS را در مقایسه با مدل‌های دیفرانسیل‌عقب Elroq لذت‌بخش‌تر می‌کنند.

Elroq vRS با چرخ‌های بزرگ ۲۱ اینچی و فضای داخلی با پوشش میکروفایبر Suedia و دوخت سبز لیمویی طراحی شده است. فرمان چرمی سوراخ‌دار و صندلی‌های اسپرت با قابلیت اضافه‌شدن ماساژ، از دیگر ویژگی‌های داخلی اشکودا Elroq vRS هستند.

Elroq vRS با باتری ۷۹ کیلووات‌ساعتی، بردی معادل ۵۵۰ کیلومتر را نوید می‌دهد که اندکی کمتر از برد ۵۶ کیلومتری Elroq 85 محسوب می‌شود. خوشبختانه خودرو مذکور توانایی شارژ تا قدرت ۱۸۵ کیلووات را دارد که به‌معنای شارژ ۱۰ تا ۸۰ درصد در ۲۶ دقیقه است.

قیمت خودرو جدید اشکودا Elroq vRS هنوز مشخص نیست؛ اما گفته می‌شود احتمالاً برای خرید آن باید مبلغ ۶۰٬۰۰۰ یورو پرداخت کرد.

منبع: زومیت


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز
تریبون