
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به برخی نکات برای حفظ سلامت دهان و دندان در طول روزه داری در ماه رمضان، بر لزوم و اهمیت مسواک و نخ دندان زدن بعد از مصرف وعده سحری، تاکید کرد.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر حجت الله یوسفی منش، متخصص جراحی لثه و ایمپلنت و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص نکات مهم سلامت دهان و دندان در ماه مبارک رمضان، گفت: روزه داری یکی از اعمال مهم مذهبی برای مسلمانان است و در این ماه، روزه داران از فجر تا غروب آفتاب از خوردن و آشامیدن خودداری میکنند. بهداشت دهان و دندان در این دوره اهمیت ویژهای دارد و عدم مصرف آب و غذا میتواند بر سلامت دهان تأثیر بگذارد.
وی بیان کرد: لازم است روزه داران بعد از مصرف وعده سحری و قبل از شروع روزه، حتماً دندانهای خود را مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید تا باقیماندهی غذا از بین برود. همچنین، بعد از صرف افطار نیز مسواک و نخ دندان استفاده کنید تا از تجمع باکتریها و پلاک دندانی جلوگیری شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به اینکه کمآبی میتواند باعث خشکی دهان شود، تصریح کرد: در فاصله افطار تا سحر، آب کافی بنوشید تا بدن و دهان شما دچار کمآبی نشود.
دکتر یوسفی منش ادامه داد: در طول روز، شستوشوی دهان میتواند مانع از خشکی دهان و در نتیجه کاهش بوی بد دهان شود. همچنین میتوان از دهانشویههای بدون الکل برای کاهش بوی بد دهان استفاده کنید.
وی با اشاره به اینکه در وعدههای سحری و افطار نباید از غذاهای شیرین و چسبنده استفاده کرد، ادامه داد: غذاهای شیرین و چسبنده به دندانها چسبیده و ممکن است باعث مشکلات دندانی شوند.
یوسفی منش با بیان اینکه با رعایت نکات سلامت دهان و دندان و مصرف غذاهای سالم، میتوانید به سلامت دهان و دندان خود در ماه مبارک رمضان کمک کنید و از مشکلات دندانی جلوگیری کنید، گفت: بهتر است قبل از شروع ماه مبارک رمضان به دندانپزشک مراجعه کنید تا در طول این ماه دچار درد یا مشکلات دندانی نشوید.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.