دانشیار گروه بیماریهای قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: برخلاف تصور مردم که فکر می کنند آنژیوگرافی یک روش درمانی برای بیماری قلبی است، اما با این روش تشخیص داده میشود که چه روش درمانی را برای بیماران در نظر بگیرند.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر آرش قلوبی با اشاره به اینکه بیشتر مردم فکر می کنند در آنژیوگرافی، رگ های قلب آنها باز می شود، خاطر نشان کرد: این تفکر اشتباه است، زیرا در این روش برای بررسی رگ های قلب، از آن تصویربرداری انجام می شود.
رئیس بخش بیماری های قلبی عروقی بیمارستان امام رضا (ع) با بیان اینکه برخی مواقع مردم فکر می کنند علت درد سینه ای که احساس می کنند مربوط به گرفتگی رگ های بزرگ قلب آنهاست، در حالی که حدود ۴۰ درصد درد سینه در این افراد دلایل دیگری دارد تصریح کرد: درد سینه ممکن است ناشی از گرفتگی مویرگ های قلب و در نتیجه کُند شدن حرکت خون در این مویرگ ها باشد که برای کاهش درد سینه برای بیمار دارو تجویز می شود و بیمار نیازی به آنژیوپلاستی و عمل قلب باز ندارد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه آنژیوپلاستی یکی از روش های درمانی برای بیماران قلبی عروقی است، اظهار کرد: آنژیو به معنی رگ و گرافی بمعنی تصویربرداری و پلاستی به معنی بازگشایی و ترمیم است.
دکتر قلوبی ادامه داد: در روش درمانی آنژیوپلاستی، متخصصی که دوره فلوشیپ مربوطه را گذرانده باشد مواردی از جمله سن و جنس بیمار را در کنار عملکرد بطن چپ و دیابت قرار می دهد و در مرحله بعد اگر تشخیص دهد که بیمار نیاز به گذاشتن بالن یا فنر در رگ های قلبی خود دارد، این کار را انجام می دهد.
دانشیار گروه بیماریهای قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برای انجام روش آنژیوپلاستی لازم است بیماران تحت ویزیت یک فلوشیپ مداخلات عروقی که در این زمینه مهارت و دانش کافی را ت دارد، قرار گیرند، یادآور شد: انجام عمل قلب باز نیز بستگی به شرایط بیمار دارد، و در هر صورت رکن درمان دارویی مهمترین بخش برای بهبود بیمار قلبی پس از آنژیوپلاستی و عمل قلب باز است و او باید تا پایان عمرش از داروهای تجویز شده استفاده کند.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.