title
کد خبر: 267722
00
این باورها درباره مکمل های فیبری و پروبیوتیک اشتباه است

رواج برخی باورهای تغذیه ای، از جمله مواردی است که سلامت برنامه غذایی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد. در ادامه سه باور اشتباه که موجب چالش در این زمینه شده است را با هم مرور می کنیم.

به گزارش بهداشت نیوز، رواج برخی باورهای تغذیه ای، از جمله مواردی است که سلامت برنامه غذایی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد. در ادامه سه باور اشتباه که موجب چالش در این زمینه شده است را با هم مرور می کنیم.

مکمل‌های فیبری جایگزین مناسبی برای غذاهای پرفیبر است.
به دلیل اینکه بسیاری از مردم با دریافت فیبر غذایی کافی مشکل دارند، مکمل‌های فیبری بسیار محبوب است. با وجود اینکه مکمل‌های فیبری می‌تواند باعث بهبود حرکات روده و کنترل قند خون شود، نباید جایگزین غذاهای پرفیبر شود. غذاهای کامل با فیبر بالا مانند سبزی‌ها، این مواد غذایی شود.

همه می‌توانند از پروبیوتیک بهره‌مند شوند.
 پروبیوتیک‌ها از محبوب‌ترین مکمل‌های غذایی در بازار هستند. با این حال، تحقیقات نشان داده است که برخی از افراد ممکن است مانند دیگران از پروبیوتیک‌ها سود نبرند. نه تنها سیستم گوارشی برخی افراد در برابر «کلونیزاسیون» پروبیوتیک مقاوم است، بلکه معرفی پروبیوتیک‌ها از طریق مکمل‌ها ممکن است منجر به تغییرات منفی در باکتری‌های روده آنها شود. به علاوه، رشد بیش از حد باکتری‌ها در روده‌ کوچک مرتبط با استفاده از پروبیوتیک می‌تواند منجر به نفخ، گاز و سایر عوارض جانبی شود. علاوه بر این، برخی مطالعات نشان می‌دهد که درمان پروبیوتیکی پس از یک دوره‌ آنتی‌بیوتیکی ممکن است بازسازی طبیعی باکتری‌های طبیعی روده را به تاخیر بیندازد. پروبیوتیک‌ها به جای اینکه به عنوان یک مکمل برای همه تجویز شود، توصیه می شود تنها زمانی مورد استفاده قرار گیرد که مزایای درمانی به همراه داشته باشد.

کاهش وزن آسان است.
 فریب تصاویر قبل و بعد از سوی شرکت‌های تولید محصولات لاغری و داستان‌های کاهش وزن سریع که بدون هیچ تلاشی به دست آمده‌ است، این باور غلط را رواج داده است. اما کاهش وزن آسان نیست و این امر نیاز به ثبات، سخت‌کوشی و صبر دارد. به علاوه، وراثت و عوامل دیگر کاهش وزن را برای برخی بسیار دشوارتر از دیگران می‌کند. اگر در تلاش برای کاهش وزن هستید، بهترین کار این است که با انتخاب یک الگوی غذایی و فعالیتی سودمند و پایدار، این هدف را دنبال کنید.

«الهه عباسی»، کارشناس ارشد تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
چاپ آبان
اینستاگرام بهداشت نیوز