عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما: ما در نبرد رسانهای، اول به منابع انسانی و دوم به مربیانی نیاز داریم که بتوانند به عموم مردم آموزشهای لازم جهت زیست مجازی را عرضه کنند.
به گزارش بهداشت نیوز به نقل از سراج24؛ محمدحسین ساعی، عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما، در حاشیه چهارمین رویداد ملی سواد فضای مجازی و خبر جعلی در گفتوگویی بیان داشت: نکته اصلی این است که ما در این شرایط، به منابع انسانی نیاز داریم که از آن به عنوان انسانرسانه نام برده میشود و یکی دیگر از مهمترین نیاز ما مربیانی است که بتوانند به عموم مردم آموزشهای لازم را عرضه کنند.
وی ضمن تاکید بر اهمیت این دو موضوع در شرایط کنونی، توضیح داد: اگر بتوانیم این دو جایگاه را، یعنی افرادی که خود تبدیل به انسانرسانه شدهاند و میتوانند در مقابل فیکنیوزها و خبرهای جعلی میآید مقابله کنند و همچنین مربیانی که بتوانند مردم را آموزش دهند تا کمتر متاثر از این فضا شوند، داشته باشیم،یکی از هرکان مهم مقابله ملی با این فضا را ایجاد کردهایم.
عضو هیأت علمی دانشگاه صداوسیما خاطر نشان کرد: سطوح دیگری مانند زیرساختها و تنظیمگری در بحث حاکمیت نیز از جمله نیازهای دیگر است تا بتواند این فرایند را تکمیل کند اما حضور دو قشری که پیشتر به آنها اشاره شد، الزامی است و بدون حضور آنها حتما دچار مشکلات جدی میشویم.
این کارشناس اظهار داشت: اگر تا امروز در این زمینه با مشکل مواجه شدهایم، به نقص و کمبود در این دو جایگاه برمیگردد. ما در حال حاضر به مربیان خوبی برای آموزش سواد رسانهای به مردم نیاز داریم. در مدارس و خارج از مدارس مانند دانشگاهها و بخشهای آموزشی در فضاهای رسانهای کشور، این مشکل وجود دارد و حس میشود.
ساعی در پایان ضمن تقدیر از دستاندرکاران برگزاری چهارمین رویداد ملی آموزش سواد فضای مجازی دربارهی اهمیت و تاثیرگذاری چنین رویدادهایی عنوان کرد: مهمترین فایدهای که این رویدادها و همایشها دارد، این است که میتواند در دو نقطهی انسانرسانه و مربیان آموزشی موثر واقع شود و کمک کند تا نیازهای کشور در این زمینهها برطرف گردد و خلاهای موجود جبران شود. این اقدام در این مقیاس قطعا کاری ملی به حساب میآید.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.