title
کد خبر: 245812
00
ثبت 828 حادثه ویژه در کشور در هفته گذشته

رییس سازمان اورژانس کشور با اشاره به ثبت 828 حادثه ویژه در هفته گذشته(11 تا 17 شهریورماه) مراکز هدایت عملیات بحران دانشگاه های علوم پزشکی کشور، از افزایش 28 درصدی این حوادث نسبت به هفته قبل از آن(4 تا 10 شهریورماه) خبر داد.

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر جعفر میعادفر افزود: هفته گذشته 378 حادثه ویژه ترافیکی و 450 مورد حادثه ویژه غیرترافیکی در کشور ثبت شده که حوادث ویژه ترافیکی، 29 درصد و حوادث ویژه غیرترافیکی، 27 درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه در حوادث ویژه هفته گذشته در کشور در مجموع خدمات فوریت های پزشکی به سه هزار و 707 بیمار و مصدوم این حوادث ارائه شد، ادامه داد: متاسفانه در این حوادث، 227 نفر به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست دادند.

رییس سازمان اورژانس کشور گفت: 38 درصد از مصدومان و بیماران حوادث ویژه هفته گذشته مربوط به حوادث غیرترافیکی ویژه و 62 درصد نیز مربوط به حوادث ترافیکی ویژه بوده اند. همچنین در این بازه زمانی در مجموع دو هزار و 614 نفر از بیماران و مصدومان جهت دریافت خدمات بیشتر به مراکز درمانی منتقل شده اند که سهم حوادث غیرترافیکی ویژه 569 نفر معادل 22 درصد از مصدومان و سهم حوادث ترافیکی ویژه، دو هزار و 45 نفر معادل 78 درصد از مصدومان حوادث ویژه بوده است.

به گفته دکتر میعادفر بیشترین حوادث ویژه هفته گذشته مربوط به استانهای خوزستان با 33 مورد، کرمانشاه با 27 مورد و استان های خراسان رضوی و مرکزی با 25 حادثه ویژه بوده است. همچنین بیشترین مصدومان سوانح ترافیکی مربوط به استانهای خوزستان با 233 نفر و فارس با 168 نفر بوده است.

وی با اشاره به ثبت 18 حادثه ترافیکی ویژه مرتبط با موتورسیکلت، گفت: در این حوادث 69 نفر مصدوم و متاسفانه 8 نفر جان خود را از دست داده اند. همچنین در هفته گذشته 33 حادثه غیرترافیکی مرتبط با غرق شدگی در کشور ثبت و با افزایش 13 درصدی این حوادث نسبت به هفته قبل از آن، منجر به مصدومیت 30 نفر و فوت 10 نفر شده است.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز
تریبون