رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: نخستین کلینیک تخصصی طب سنتی شمال کشور که اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد بهزودی در بابل راه اندازی میشود.
به گزارش بهداشت نیوز، سیدعلی مظفرپور خوشرودی، عصر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ساخت کلینیک تخصصی طب سنتی کشور از سال ۱۳۹۴ آغاز و با پیشرفت حدود ۵۰ درصدی متوقف شده بود، اظهار کرد: با روی کار آمدن دولت سیزدهم اجرای این طرح دوباره آغاز شد و اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی افزود: این مرکز که نخستین مرکز ارجاعی طب سنتی شمال کشور است ۲۵۰۰ متر مربع مساحت دارد و بهزودی بهره برداری خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: هشت کلینیک تخصصی طب سنتی در کشور فعال هستند که ۴ مرکز در تهران و سه مرکز نیز در شهرهای کرمان، یزد و مشهد راه اندازی شده بودند.
دکتر مظفرپور خوشرودی گفت: همزمان با تکمیل این سلامتکده ساخت مرکز رشد و نوآوری گیاهان دارویی و داروهای گیاهی نیز در زمینی به مساحت ۴۲۰ متر مربع آغاز شده است.
وی اضافه کرد: کارهای ساختمانی این مرکز در حال پایان است و بهزودی شرکتهای مختلف تولیدکننده گیاهان دارویی میتوانند با استقرار در این مرکز از از حمایتهای وزارت بهداشت، معاونت فناوری دفتر ریاستجمهوری و دانشگاه علوم پزشکی بابل برخوردار شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل، گفت: ۲۹ طرح بهداشتی، درمانی، آموزشی و پزشکی در زیرمجموعه این دانشگاه از سالهای گذشته آغاز شده و ناتمام مانده بودند.
این مسئول با بیان اینکه ادامه ساختوساز و تجهیز ۲۲ طرح بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم آغاز شده است، یادآور شد: یک بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی فوق تخصصی کودکان امیرکلا مشغول خدماترسانی بهداشتی درمانی در شمال کشور بود که تصمیم گرفته شد یک بیمارستان ۱۲۰ تختخوابی دیگر نیز در کنارش ساخته شود.
مظفرپور خوشرودی تصریح کرد: این بیمارستان جدید التاسیس اکنون ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در ماههای آینده بهره برداری میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه یک مرکز تخصصی دیالیز ۲۳ تخت نیز در حال فعالیت و پذیرش بیماران از سراسر استان است، گفت: ساخت یک مرکز دیالیز دیگر با مشارکت خیران نیکوکار از سالهای قبل آغاز شده و ناتمام مانده بود. این مرکز به ظرفیت ۱۰۰ تخت در کشور کمنظیر است و در یک سال گذشته با رفع موانع و مشکلات کارهای ساختمانی آن تمام شده و در حال تجهیز است که بهزودی بهره برداری میشود.
مظفرپور خوشرودی گفت: مرکز درمان ناباروری حضرت فاطمه الزهرا (س) نیز تنها مرکز دولتی درمان نازایی شمال کشور است که فضای مناسبی نداشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه در سالهای اخیر ۲۵۰۰ کودک در این مجموعه متولد شده اند، خاطرنشان کرد: ساخت یک بنای ۵ طبقهای با ۵ هزار متر مربع مساحت و با هدف ارائه خدمات بهتر به زوجهای نابارور آغاز شده است که اکنون ۸۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بهزودی با تکمیل کارهای ساختمانی تجهیز میشود.
مظفرپور خوشرودی گفت: دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل یک دانشکده قدیمی و جزو ۵ دانشگاه کشور است که در ۱۰ رشته دندانپزشکی به صورت تخصصی دانشجو پذیرش میکند اما نیاز به بازسازی و ساخت یک ساختمان جدید داشت.
وی با بیان اینکه ساخت این دانشکده نیز در زمینی به مساحت ۵۲۰۰ متر مربع از سالهای گذشته آغاز، اما نیمه کار شده بود، افزود: این ساختمان اکنون ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و از خردادماه امسال استفاده حداقلی از آن آغاز شده است و تا یک ماه آینده کاملا بهره برداری میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به فعالیت بیمارستان ۲۸۵ تختخوابی شهید رجایی بابلسر، اظهار کرد: بسیاری از بیماران مبتلا به سرطان از سراسر استان به این بیمارستان مراجعه میکنند به همین دلیل تصمیم گرفته شد در کنار آن بیمارستانی با ۲۷۵ تخت ساخته شود که اکنون ۱۸ درصد پیشرفت دارد.
دکتر مظفرپور خوشرودی با بیان اینکه دو طبقه از این بیمارستان به توریسم درمانی اختصاص دارد، ادامه داد: بابل به عنوان قطب توریسم درمانی استان انتخاب شده است به همین دلیل گسترش خدمات بهداشتی درمانی به خارج از کشور در دستور کار است.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.