
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از افزوده شدن 821 تخت بیمارستانی به مدار ارائه خدمات استان تهران با افتتاح کلان بیمارستان غدیر در مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش، خبر داد.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر علیرضا زالی با اشاره به افتتاح دومین کلان بیمارستان کشور با نام "غدیر" توسط رییس جمهور در مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش، گفت: خوشبختانه در روزهای آینده شاهد افتتاح رسمی پروژه عظیم کلان بیمارستان "غدیر" در حوزه درمان و سلامت استان خواهیم بود که در بستر مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی شهدای تجریش ساخته شده است.
وی با بیان اینکه بیمارستان غدیر با ظرفیت 821 تخت مجهز به مدار ارائه خدمات استان تهران افزوده خواهد شد، ادامه داد: با توجه به قدمت دیرینه بیمارستان شهدای تجریش، این مرکز در طول سالهای گذشته ماهیت ارجاعی داشته و بیماران از تمام شهرستان ها و استان های کشور برای دریافت خدمات تخصصی و فوق تخصصی توسط اساتید برجسته به این مرکز مراجعه می کردند.
دکتر زالی خاطرنشان کرد: با طرح توسعه ای محقق شده تحت عنوان غدیر، می توانیم بیش از گذشته و به صورت فعالانه در مدار ارائه خدمات بهینه و با کیفیت مطلوب با بالاترین سطح استانداردهای جهانی در حوزه سلامت به خصوص در حوزه بیماران ارجاعی، انجام وظیفه کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: این بیمارستان با جدیدترین استانداردهای سازه ای، عمرانی و ابنیه ای ساخته و تلاش شده تمام ظرفیت های مهم کارشناسی در توسعه این بیمارستان مدنظر قرار گیرد. درواقع جدیدترین استانداردهای سازه ای، ساختمانی و بخش های مختلف در این بیمارستان، ملحوظ نظر بوده است.
وی با اشاره به تجهیز بیمارستان غدیر، اظهار کرد: از حیث استفاده از ظرفیت های نوین تجهیزاتی و به روز بودن امکانات و تجهیزات برای ارائه بهترین و مطمئن ترین خدمات برای بیماران، تلاش کردیم که از جدیدترین خدمات، تکنولوژی ها و فناوری های نوین در ارائه خدمات پزشکی بهره ببریم.
دکتر زالی همچنین بیان کرد: ایجاد فضاهای نوین در کالبد جدید بیمارستان، به گونه ای طراحی شد که بیماران حداکثر استفاده را از فضای بیمارستانی داشته باشند.
وی با بیان اینکه تقریبا تمام بخش های تخصصی و فوق تخصصی در این بیمارستان مستقر خواهد شد، ادامه داد: تعدادی از بخش های تخصصی یا فوق تخصصی که در گذشته بیمارستان شهدای تجریش فاقد آنها بوده، مانند جراحی فک و صورت، به مجموعه ناوگان ارائه خدمات جدید این بیمارستان افزوده خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ضمن توسعه و بسط خدمات قبلی، ظرفیت های جدید درمانی نیز به کلان بیمارستان غدیر افزوده خواهد شد، به طوریکه این بیمارستان بتواند در راستای تحقق وظایف دانشگاهی، استانی و ملی خود ایفای نقش کند.
بنابر گزارش وبدا، وی با بیان اینکه در بخش های تاسیساتی، ابنیه ای، عمرانی و بیمارستانی تلاش شده که از جدیدترین استانداردها استفاده شود، عنوان کرد: همچنین این بیمارستان بالاترین سطح سازگاری با محیط زیست را دارا بوده و جلوگیری از اتلاف انرژی در بخش های مختلف نیز مدنظر قرار گرفته و تلاش شده که در ظرفیت سازی های ابنیه ای این بیمارستان به گونه ای اقدام شود که بالاترین سطح بهره وری انرژی در این مرکز فراهم شود.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.