کد خبر: 238180
تاریخ انتشار: سه شنبه 12 ارديبهشت 1402 - 15:57

تعلیم و تعلم از شئون خداوند است و این موهبت را به پیامبران، امامان و اولیائش نیز ارزانی داشته، انسان نیز خواست تا نامش در قالب واژه مقدس «معلم» ثبت شود. دغدغه تمامی معلمان در جهان حیات بشر بر مدار ارزشها و کرامت انسانی است. او با جهل، دشمن است و تلاش دارد تا ندای فطرت را به گوشها رسانده و زیبایی حقیقی را میهمان دلها نماید. اما خداوند متعال در مقام نخستین معلم بشر، فطرت انسانی را بیدار و درصدد محو جهل از مخلوقاتش بوده است.
به گزارش بهداشت نیوز، تعلیم و تعلم از شئون خداوند است و این موهبت را به پیامبران، امامان و اولیائش نیز ارزانی داشته، انسان نیز خواست تا نامش در قالب واژه مقدس «معلم» ثبت شود. دغدغه تمامی معلمان در جهان حیات بشر بر مدار ارزشها و کرامت انسانی است. او با جهل، دشمن است و تلاش دارد تا ندای فطرت را به گوشها رسانده و زیبایی حقیقی را میهمان دلها نماید. اما خداوند متعال در مقام نخستین معلم بشر، فطرت انسانی را بیدار و درصدد محو جهل از مخلوقاتش بوده است. قرآن، آخرین کتاب خالق جهان، به این خواست بشر نیز پاسخ میدهد. سرویس چند رسانه مفدا لارستان به مناسبت روز دوازدهم اردیبهشت و روز معلم، اینفوگرافی "هفت ویژگی معلم از منظر قرآن" را منتشر نمود.
ارسال نظر
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.