title
کد خبر: 235808
00
زمان به پایان رسیدن کرونا اعلام شد

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که همه‌گیری کووید۱۹ تا پایان سال جاری میلادی (۲۰۲۳)، دیگر یک «وضعیت اضطراری بهداشتی جهانی» در نظر گرفته نخواهد شد.

به گزارش بهداشت نیوز، تدروس آدهانوم قبریسوس، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت (WHO) روز گذشته (سه‌شنبه) اعلام کرد که همه‌گیری کووید۱۹ تا پایان سال جاری میلادی (۲۰۲۳)، دیگر یک «وضعیت اضطراری بهداشتی جهانی» در نظر گرفته نخواهد شد.

تدروس در سخنرانی خود در دانشگاه میشیگان گفت که مطمئن است در مقطعی از سال جاری می‌توانیم بگوییم که وضعیت بیماری کووید۱۹ به عنوان یک نگرانی سلامت عمومی در سطح بین الملل و به عنوان یک بیماری همه گیر به پایان رسیده است.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت خاطرنشان کرد که تعداد مرگ و میرهای گزارش شده در هفته اکنون کمتر از زمانی است که این سازمان برای اولین بار سه سال پیش در ۱۱ مارس ۲۰۲۰ از کلمه «همه گیری» برای توصیف شیوع کووید۱۹ استفاده کرد.

تدروس تاکید کرد که اگرچه ممکن است این بیماری همه گیر در سال جاری به پایان برسد، اما مهم است به یاد داشته باشیم که نزدیک به هفت میلیون نفر در جهان بر اثر این ویروس جان خود را از دست داده اند و از شیوع آن درس بگیریم.

او گفت: اگر این کار را نکنیم، چرخه وحشت و غفلت را که نشانه نوع واکنش جهانی به همه‌گیری‌ها برای دهه‌ها بوده است، تکرار خواهیم کرد.

بر اساس آمارهای رسمی، تاکنون در جهان ۶۸۱ میلیون و ۷۷۳ هزار و ۳۰۰ مورد ابتلا به کووید۱۹ گزارش شده است.


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز