title
کد خبر: 235547
00
آتش چهارشنبه سوری بر جان دو نوجوان در قم

بر اثر انفجار مواد محترقه و نارنجک، دو نوجوان قمی دچار حادثه و سوختگی شدید شدند.

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر بهزادی نیا سرپرست اورژانس 115 قم در خصوص حادثه پیش آمده برای دو نوجوان قمی گفت: متاسفانه بی احتیاطی و عدم توجه به م

وی افزود: یکی از نوجوانان در حال تهیه نارنجک دستی بود که از ناحیه چشم، دست و انگشتان دچار حادثه شدید شد و احتمال اینکه یکی از انگشتان دست وی، قطع شود نیز وجود دارد.


سرپرست اورژانس 115 قم بیان داشت: دیگر نوجوان نیز در یکی دیگر از مناطق قم، به دنبال انفجار نارنجک دستی دچار سوختگی شدید از ناحیه سر، قفسه سینه، صورت و گردن می شود.


دکتر بهزادی نیا گفت: هر دو مصدوم بلافاصله توسط عوامل اورژانس 115 به بیمارستان منتقل و تحت مداوا قرار دارند.

شکلاتی که مواد محترقه می توانند برای نوجوانان و جوانان به بار بیاورد، موجب شد تا دو نوجوان قمی که هر دو 16 سال دارند، دچار مشکل و سوختگی شدید شوند.

 

مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز
تریبون