
مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم در پارک علم و فناوری قزوین گفت: با راهاندازی ۷۰۰ شرکت دانش بنیان در حوزه کشاورزی گام مهمی برای تزریق دانش و فنآوری به این عرصه و تحول در بهرهوری ایجاد شده است.
پس از با تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر احیای دشت قزوین و ارائه الگوی کشت و با دستور رئیس جمهور و سیاستهای ابلاغی وزیر جهاد کشاورزی در دولت سیزدهم، از سند الگوی کشت محصولات کشاورزی در استان قزوین رونمایی و مفاد آن ابلاغ شد.
در مراسمی که روز یکشنبه با حضور مجتبی خیام نیکویی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، زراسوندی مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم، اعلایی استاندار، جعفر احمدی رئیس پارک علم و فناوری قزوین، جهانشاهی رئیس پارک علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی کشور ، محمد حسین عطایی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، مهدی رجحانی معاون عمرانی، علی رحمانی معاون اقتصادی، ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه ای، در استانداری برگزار شد. از سند الگوی کشت محصولات کشاورزی قزوین رونمایی شد.
علیرضا زرآسوندی در این مراسم اظهارداشت: با تاکید رهبری و نامگذاری سال، معاونت جدید فناوری و نوآوری راهاندازی شد تا همه فعالیتهای حوزه تحقیقات و مراکز رشد و کارآفرینی ذیل آن عمل کنند.
وی اضافه کرد: راهبرد اساسی تقویت زیرساخت فناوری و نوآوری است و یکی از مسائل بسیار مهم ایجاد پردیس کشاورزی است.
زرآسوندی یادآورشد: دهکدههای نوآوری و فناوری کشاورزی از زیرساختهای اساسی است تا بتوانیم زیست بوم استانها را تقویت و فعال کنیم تا به صورت تخصصی نظام ایدهها مطرح شده و به ایجاد کارآفرینی منجر شود.
وی اظهارداشت: یکی دیگر از راهکارها تربیت نیروی انسانی ماهر و خبره است و با این دهکدهها میتوانیم به اشتغال دانشجویان و تجاریسازی پژوهشی و تعامل بینالمللی و نظام ملی نوآوری هم دست پیدا کنیم.
وی گفت: خوشبختانه سند نظام نوآوری تدوین شده که میتواند دستاوردهای بسیار خوبی در عرصه ورود دانش به بخش کشاورزی داشته باشد.
مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم تصریح کرد: دو اتفاق خوب در کشور رخ داد و قانون مترقی جهش تولید مصوب شد که مسیرهای خوبی را برای استانها باز کرده و تاکید شده تا استانداریها از مراکز رشد حمایت جدی کنند و از معافیتهای مالیاتی نیز برخوردار شوند تا شاهد حضور ایدههای نوین برای تحول در عرصه کشاورزی باشیم.
زرآسوندی گفت: قزوین از قطبهای کشاورزی محسوب میشود و میتوانید با جذب سرمایهگذار نیازهای دانشی را تامین کنید و از معافیت و تشویقهای تعیین شده نیز برخوردار شوید.
فعالیت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان مرتبط با کشاورزی
وی اظهار داشت: در کشور ۸ هزار شرکت دانشبنیان داریم که ۳ هزار مورد در پارکها مستقر هستند و امسال بیش از ۴۰ هزار شغل توسط این شرکتها ایجاد شده است.
این مسئول گفت: اشتغال شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارکها از ۷۰ هزار نفر به ۱۱۱ هزار شغل پایدار رسیده که بیانگر ظرفیتهای این شرکتهاست و بایستی از این توانمندی برای حل مشکلات و افزایش بهرهوری بهخوبی استفاده کنیم.
وی اظهارداشت: دهکدههای نوآوری و فنآوری کشاورزی در قزوین آینده روشنی خواهند داشت و می توانند در تحول این بخش نقش موثری ایفا کنند.
در ادامه تفاهمنامه ایجاد دهکده نوآوری و فناوری کشاورزی در قزوین امضا شد.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.