کد خبر: 232340
تاریخ انتشار: چهارشنبه 28 دي 1401 - 17:52

در پی وقوع زلزله ۵.۴ ریشتری ظهر امروز در شهرستان خوی، رئیس جمعیت هلال احمر به مدیرعامل هلال احمر آذربایجان غربی دستور داد که با توجه به برودت هوا در منطقه حادثهدیده، از همه امکانات هلال احمر برای امدادرسانی سریع به زلزله زدگان استفاده کند.
به گزارش بهداشت نیوز، پیرحسین کولیوند دستور رسیدگی فوری و استفاده از همه امکانات این جمعیت برای امدادرسانی به زلزلهزدگان را صادر کرد.
وی با بیان اینکه تمهیدات لازم برای اسکان اضطراری ۲۰۰ خانوار زلزلهزده در حال انجام است، افزود: به محض وقوع زلزله تمامی تجهیزات و امکانات برای امدادرسانی از انبارها بارگیری و به همراه تیمهای عملیاتی به مناطق حادثهدیده ارسال شد.
گفتنی است در حال حاضر ۱۴ تیم عملیاتی هلالاحمر در منطقه مستقر هستند. همچنین خودروهای امدادی شامل آمبولانس، پیکاب و هایلوکس نیز برای امدادرسانی اعزام شدهاند.
ارسال نظر
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.