title
کد خبر: 230441
00
دلیل افسرده شدن در میانسالی کشف شد

بیشتر افراد در طول عمر خود با مشکلی مواجه می شوند که روان شناسان از آن با عنوان بحران میانسالی یاد می کنند. مطالعات پیشین محققان نشان می دهد افراد در این بازه زمانی عمر خود دچار اختلال در خواب شده و مطالعات جدید موفق به کشف ارتباط بین این موضوع و بحران میانسالی شد.

به گزارش بهداشت نیوز، مطالعات جدید محققان نشان می دهد موارد متعددی مانند استرس ، مسئولیت های شغلی یا مراقبت از کودک ، مهمترین عوامل ایجاد استرس در دوره میانسالی بوده و از سوی دیگر مطالعات پیشین نشان داد که افراد در فاصله ۳۳ تا ۵۳ سالگی در مقایسه با دوران قبل و پس از آن دارای خواب کمتری هستند که در نتیجه مشخص شد تلفیق این استرس و خواب کم منجر به افسردگی موسوم به میانسالی می شود. محققان دانشگاه کالج لندن می گویند که یافته های آنها تقریباً در همه کشورهای جهان یکسان است.

هوگو اسپیرز ، استاد رشته روانشناسی و خدمات زبان دانشگاه کالج لندن ، در این رابطه گفت: مطالعات پیشین، ارتباط بین سن و مدت زمان خواب را نشان داده است ، اما اولین مطالعه بزرگ برای شناسایی این سه مرحله مجزا در طول زندگی است. ما دریافتیم که در سراسر جهان ، مردم در اواسط عمر خود کمتر می خوابند و استرس بیشتری را تجربه می کنند، البته باید توجه داشت که میانگین مدت زمان خواب بین کشورها متفاوت است.

این مطالعه به بررسی داده های ۷۳۰ هزار و ۱۸۷ شرکت کننده در بیش از ۶۳ کشور جهان پرداخت. دانشمندان امیدوار بودند که دریابند که چگونه الگوهای خواب با پیر شدن تغییر می کنند و چگونه در چندین کشور متفاوت بودند. طی این پژوهش از مردم خواسته شد که بازی موبایل Sea Hero Quest را انجام دهند.

 این بازی عمداً برای کمک به محققان در درک توانایی های ناوبری مکانی افراد مبتلا به بیماری آلزایمر یا در معرض خطر آن طراحی شده است. بیش از چهار میلیون نفر در Sea Hero Quest بازی کرده اند که این امر به اطلاعات بسیاری از مطالعات از جمله این مورد کمک کرده است.

داوطلبان این تحقیقات، وظایف مربوط به توانایی ناوبری را انجام دادند و به سؤالاتی مانند جمعیت شناسی و الگوهای خواب پاسخ دادند. نتایج نشان می دهد که مردم به طور متوسط هفت ساعت در شب خوابیده و زنان ، به طور میانگین، هفت و نیم دقیقه بیشتر از مردان خوابیدند.

محققان همچنین دریافتند افراد در اوایل بزرگسالی یعنی حدود نوزده تا بیست سالگی، بیشترین میزان زمان خواب را داشته که این روند در فاصله بین ۳۳ تا  تا ۵۳ سالگی کاهش یافته و سپس مجددا بیشتر می شود.

گفتنی است در الگوهای خواب در کشورهای جهان تفاوت هایی وجود داشت. کسانی که در کشورهای اروپای شرقی مانند آلبانی ، اسلواکی ، رومانی و جمهوری چک زندگی می کنند هر شب ۲۰ الی ۴۰ دقیقه بیشتر از سایر مناطق اروپا می خوابیدند و خواب ساکنان انگلستان کمی کمتر از حد متوسط بود. یکی دیگر از مطالب جالب که دانشمندان دریافتند این بود که مردم کشورهای نزدیک به استوا ، کمی کمتر از سایر مناطق جهان می خوابیدند.
منبع: سیناپرس


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
چاپ آبان
اینستاگرام بهداشت نیوز