title
کد خبر: 198283
00
علائم دیابت نوع1 در کودکان که توسط پزشکان تشخیص داده نمی شود

نتایج یک بررسی در سوئد نشان داد، پزشکان عمومی در بسیاری موارد علائم بیماری دیابت نوع یک را در کودکان به موقع تشخیص نمی دهند.

به گزارش بهداشت نیوز، تحقیقات جدید نشان می دهد: علائم بالقوه و خطرناک بیماری دیابت نوع یک در کودکان همیشه به موقع توسط پزشکان عمومی تشخیص داده نمی شود.

در دیابت نوع یک، پانکراس قادر به تولید میزان کافی از هورمون انسولین که به تنظیم قند خونِ مورد استفاده برای تامین انرژی مورد نیاز سلول ها کمک می کند، نیست. بین پنج تا ۱۰ درصد موارد دیابت نوع یک اغلب در دوران کودکی ظاهر می شود.

بررسی محققان سوئدی نشان می دهد: علائم کلیدی بیماری دیابت نوع یک همچون تشنگی، ادرار زیاد، خستگی و کاهش وزن اغلب به عنوان دیابت نوع یک در کودکانی که به پزشک مراجعه می کنند، تشخیص داده نمی شود.

کتواسیدوز دیابتی (DKA) یک بیماری بالقوه خطرناک است که می تواند در صورت عدم درمان دیابت ایجاد شود. وقتی سلول‌های بدن قادر به تولید انرژی از سوختن گلوکز نباشد به ناچار از چربی‌ها استفاده می‌کند که به تولید مواد کتونی منجر می‌شود. درصورتیکه این وضعیت کنترل نشود می تواند به کما یا حتی مرگ بیمار منجر شود.

به گفته محققان تنها راه جلوگیری از ابتلا به کتواسیدوز دیابتی در بیماران مبتلا به دیابت نوع یک، تزریق فوری انسولین است.
منبع: ایسنا


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز