title
کد خبر: 196952
00
درمان خانگی ترش کردن معده + راه‌های پیشگیری

اگر سوزش سر دل یا ترش کردن معده را دو بار یا بیشتر در هفته تجربه می کنید، ممکن است به بیماری رفلاکس معده (GERD) مبتلا باشید.

به گزارش بهداشت نیوز، وقتی می خواهید بدانید که چه چیزی به سوزش سر دل کمک می کند، احتمالا با هر کس که در این باب حرف بزنید، حتما یک دستور خانگی که حتما جواب هم می دهد را برای شما دارد. اما آیا این درمان های خانگی ایمن و بی خطر هستند؟ به گفته ماری روزر، DNP، یک پزشک پرستار متخصص در زمینه بیماری های گوارش همراه با تیم Franciscan Physician Network، بسیار خوب است که از روش های طبیعی برای رفلاکس اسید معده استفاده کنید. مگر در زمانی که مری شما در محدوده ای از خود آسیب دیده باشد که در این صورت به دارو نیازمند هستید.

دریابید که کدام یک روشهای خانگی برای امتحان کردن برای رفلاکس اسید معده بی خطر هستند و نیز چه زمانی باید به دنبال مراقبت های پزشکی باشید.

چه نوع درمان خانگی برای سوزش سر دل و ترش کردن معده مفید و موثر هستند؟

اثربخشی انواع داروهای خانگی در تسکین سوزش سر دل در افراد مختلف متفاوت است. داروهای خانگی برای تسکین سوزش سر دل که به آن رفلاکس اسید نیز گفته می شود، عبارتند از:
درمان ترش کردن معده با داروهای گیاهی

سرکه سیب

سرکه سیب برای برخی از افراد موثر است، اما برای برخی دیگر نیز فقط علائم را بدتر می کند. بلع مقدار کمی (حدود یک قاشق چای خوری) سرکه سیب فرآوری نشده با آب مخلوط شده ممکن است سطح اسیدیته معده را کاهش دهد. اما هیچ مدرک علمی برای اثبات این ادعاها وجود ندارد.

    در آخر: سرکه سیب برای رفلاکس اسید معده تا زمانی که از مقدار کمی از آن استفاده کنید و سرکه آن رقیق شده باشد، بی خطر است.

پروبیوتیک ها

روزر می گوید، من پروبیوتیک ها را برای انواع مشکلات گوارشی -مانند اسهال، نفخ و گاز- توصیه می کنم، اما معمولاً برای رفلاکس اسید آن را توصیه نمیکنم. او هشدار می دهد که خرید پروبیوتیک ها از یک تولید کننده مکمل مورد اعتماد امری بسیار مهم به شمار می آید. شما باید مطمئن باشید که محصول با کیفیتی را دریافت خواهید کرد.

    در آخر: پروبیوتیک ها را تنها برای تسکین سوزش سر دل تا زمانی که از یک شرکت معتبر خریداری شوند آزمایش و استفاده کنید.

 

جویدن آدامس

یک مطالعه کوچک نشان داده است که جویدن آدامس بدون قند به مدت 30 دقیقه بعد از ناهار یا شام می تواند سطح اسید را در مری کاهش دهد. اما برای برخی از افراد، جویدن آدامس نعناع می تواند علائم را بدتر کند. 

    در آخر: جویدن آدامس بعد از غذا هیچ ضرری ندارد. اگر نمی توانید طعم نعناع را تحمل کنید، ممکن است بخواهید از آنها اجتناب کنید.

 

آب آلوئه ورا

ژل برگ آلوئه ورا برای تسکین آفتاب سوختگی شناخته شده است -اما برای سوزش سر دل چطور؟ برخی افراد برای کاهش اسید معده و آرام کردن سوزش آن، آب آلوئه ورا را به صورت خوراکی مصرف می کنند. با این حال، هیچ تحقیقی وجود ندارد که نشان دهد آلوئه ورا به سوزش سر دل کمک می کند.

در آخر: آب آلوئه ورا را تا زمانی که آن را از منبع معتبر خریداری کرده اید امتحان کنید تا مطمئن شوید که یک محصول خالص و ایمن دریافت می کنید.

 موز

موز میوه ای بی مزه و کم اسید است که اغلب مردم آن را برای دستگاه گوارش مناسب می دانند.روزر می گوید ، ویتامین های موجود در موز به جلوگیری از اسپاسم دستگاه گوارش کمک می کنند ، اما از طرفی دیگر این راه هم باید گفت که مشخص نیست که آیا آنها می توانند بر ریفلاکس اسید تأثیر بگذارند یا خیر.

    در آخر: اگر چیز دیگری نباشد، موز یک غذای میان وعده عالی برای اکثر مردم است. آزمایش کردن اینکه آیا موز به علائم سوزش سر دل شما کمک می کند یا خیر، ضرری ندارد.

 نعناع 

روزر می گوید نعناع معده را شل می کند. ممکن است بعد از مصرف آن احساس بهتری داشته باشید. با این حال، نعناع همچنین می تواند علائم رفلاکس اسید را در برخی افراد افزایش دهد، زیرا ممکن است ماهیچه ای را که مانع از برگشت مایعات به داخل مری می شود را ، شل کند.

نکته: مفید بودن یا نبودن نعناع به خود فرد بستگی دارد. می توانید چای نعناع را بنوشید یا قرص نعناع را میل کنید. اگر این دارو رفلاکس اسید را در شما افزایش می دهد، سعی کنید زنجبیل را امتحان کنید.

زنجبیل آرام بخش است و التهاب معده را کاهش می دهد. نعناع و زنجبیل هم می توانند برای اسهال، نفخ و گاز مفید باشند. با محبوبیت اسانس ها، برخی استفاده از اسانس نعناع یا زنجبیل را به عنوان کمک برای هضم غذا در نظر می گیرند. قبل از مصرف اسانس ها به صورت خوراکی یا موضعی با پزشک خود مشورت کنید. اسانس ها می توانند با داروها تداخل داشته باشند. بدن هر فرد به این اسانس ها واکنش متفاوتی نشان می دهد.

جوش شیرین

به گفته روزر، کمی جوش شیرین مخلوط شده با آب می تواند سطح اسیدیته معده را کاهش دهد. این دارو مانند یک آنتی اسید بدون نسخه عمل می کند، اما برخلاف آن مثل خوردن میوه، معجون جوش شیرین مزه خوبی ندارد.

در آخر: پس وقتی که از رفلاکس اسید معده رنج میبرید، اگر در کابینت منزل خود جوش شیرین دارید، این درمان خانگی را امتحان کنید.

چه تغییراتی در شیوه زندگی به جلوگیری از سوزش سر دل کمک می کند؟

بهترین راه برای جلوگیری از ناراحتی سوزش سر دل جلوگیری از آن است.این تغییرات در شیوه زندگی می تواند تفاوت بزرگی را ایجاد کند:

    از خوردن غذاهای همانند غذاهای زیر اجتناب کنید: غذاهایی که باعث سوزش سر دل می شوند شامل غذاهای سرخ شده و چرب، کافئین دار، شکلات، غذاهای تند و نوشیدنی های گازدار می شوند.
    کاهش وزن: اضافه وزن احتمال سوزش سر دل را افزایش می دهد.
    تخت را بلند کنید: به طور فیزیکی سر تخت خود را حدود شش تا هشت اینچ بلند کنید تا روی شیب بخوابید. اگر امکان پذیر نیست، از بالشی مناسب برای بلند کردن سطح سر از بدن استفاده کنید.
    از مصرف الکل و دخانیات خودداری کنید: این مواد شانس حملات سوزش سر دل را افزایش می دهند.
    لباس های گشادتر بپوشید: لباس های تنگ می تواند سیستم گوارش شما را تحت فشار قرار دهد.

چه زمانی باید برای رفلاکس معده به پزشک مراجعه کنم؟

اگر علائم زیر را، که ممکن است نشانه های یک بیماری جدی باشد، تجربه کردید به دنبال مراقبت فوری باشید:

    درد شدید در قفسه سینه
    تغییر رنگ مدفوع
    استفراغ خونین
    کاهش وزن غیر منتظره
    مشکل در بلع

منبع: سلام دنیا


مرتبط ها
ارسال نظر
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز