
دکتر زهرا طیبی عضو هیات علمی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی البرز در پاسخ به اینکه آیا باید بارداری را در پاندمی کووید 19 به تاخیر انداخت، گفت: در خلال بحران ها و اورژانس های سلامت عمومی پیشین، همواره این چالش مطرح بوده که آیا موسسات و سازمان های سلامت می توانند به دلیل خطرات احتمالی منتج از بحران برای مادر و نوزاد، به تاخیر انداختن یا پیشگیری از بارداری رو توصیه یا الزام کنند؟ و همیشه بحث های متناقض بسیاری در این خصوص وجود داشته است.
به گزارش بهداشت نیوز، دکتر زهرا طیبی عضو هیات علمی دانشکده پرستاری دانشگاه علوم پزشکی البرز در پاسخ به اینکه آیا باید بارداری را در پاندمی کووید 19 به تاخیر انداخت، گفت: در خلال بحران ها و اورژانس های سلامت عمومی پیشین، همواره این چالش مطرح بوده که آیا موسسات و سازمان های سلامت می توانند به دلیل خطرات احتمالی منتج از بحران برای مادر و نوزاد، به تاخیر انداختن یا پیشگیری از بارداری رو توصیه یا الزام کنند؟ و همیشه بحث های متناقض بسیاری در این خصوص وجود داشته است.
دکتر طیبی توصیه کرد : برای باردار شدن یا نشدن در قالب مشاوره غیر هدایت کننده انجام شود به این ترتیب که متخصص مربوطه اطلاعات کامل در ارتباط با خطرات احتمالی و اقدامات موجود برای کاهش خطر را به مددجو ارائه کنند و وی را برای اخذ تصمیم آگاهانه حمایت کند. این شیوه رویکرد احترام آمیز به حق انتخاب افراد برای باروری است و نمی توان آنها را با سیاست اجباری از بارداری منع کرد.
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.