title
کد خبر: 114237
00
نتیجه عجیب یک بررسی علمی در خصوص  چاقی در روستایی ها و شهرنشین ها/ترجمه

یک مطالعه به تازگی نشان می دهد که اضافه وزن و چاقی در مناطق روستایی، به مراتب بیشتر از مناطق شهری رو به گسترش است.

به گزارش سرویس ترجمه بهداشت نیوز، بر اساس مطالعه ای به سرپرستی پروفشور مجید عزتی از دانشگاه امپریال،  که  نتایج آن در نشریه علمی Naure در تاریخ 8 می 2019 به چاپ رسیده، میزان اضافه وزن، چاقی و تغذیه نادرست در مناطق روستایی بیشتر از مناطق شهری رو به گسترش است.

این مطالعه که در مقیاسی نسبتاً وسیع انجام شده، ثابت می کند که این باور که افراد در شهر به نسبت افرادی که در روستا زندگی می کنند، تغذیه ناسالم تری دارند، به مراتب اشتباه است.

در این مطالعه، نتایج بیش از 2 هزار مطالعه دیگر را که تا کنون بر روی 112 میلیون بزرگسال از 200 کشور دنیا و بین سال های 1985 تا 2017 انجام شده ، گردآوری و بررسی شده است.  محققان در واقع در این مطالعه، در واقع روند جهانی شاخص توده بدنی (بی ام آی/BMI) را با استفاده از داده‌های قد و وزن  بر روی اسن افراد مورد مطالعه قرار داده اند. بر اساس این مطالعه جمعیت شهری در دنیا، طی بازه زمانی ذکر شده، از41 درصد به 55 درصد رسیده و شاخص توده بدنی نیز به طور متوسط در زنان 2 کیلوگرم بر متر مربع و در مردان 2.2 کیلوگرم افزایش داشته و وزن هر فرد نیز به طور متوسط 5 تا 6 کیلوگرم بیشتر شده است. با این حال 55 درصد از این افزایش کلی وزن، در مناطق روستایی و 80 درصد در مناطق روستایی کشور های کم درآمد شده است.

پروفسور مجید عزتی درباره یافته های این مطالعه می گوید دنیا باید به مشکل جهانی چاقی و اضافه وزن، از زاویه دیگری نگاه کند و برای یافتن پاسخ آن، سیاست ها و برنامه ریزی های خود را بازبینی کند. چون سیاست و برنامه ریزی ها در جهت مبارزه با چاقی و اضافه وزن و داشتن رژیم غذایی سالم، در سراسر دنیا بیشتر در مناطق شهری متمرکز است و  پیاده می شود.

منتشر شده در MSN در تاریخ 11 می 2019

ترجمه از گلنوش محب علی


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
اینستاگرام بهداشت نیوز
تریبون