
بر اساس تحقیقات و مطالعات جدید، آلودگی بر رشد ذهنی کودکان تاثیر منفی می گذارد و کودکانی که در معرض آلودگی قرار می گیرند، در سنین پایین از ضریب هوشی، کلامی و بصری پایینتری برخوردار خواهند بود.
به گزارش سرویس ترجمه بهداشت نیوز، مطالعات جدیدی که از سوی موسسه ملی بهداشت کودکان و توسعه انسانی ایالات متحده آمریکا (NICHD) انجام شده، کودکانی که در شهر های آلوده و مناطق آلوده تر هوا رشد می کنند، بیشتر از سایر کودکان در برقراری ارتباط و مهارت های شناختی با مشکل رو به رو می شوند.
محققان در این مطالعه مهارت های کودکان برای برقراری ارتباط، ارائه تفسیر و غیره را مورد بررسی و مطالعه قرار داده اند و به این نتیجه رسیده اند که آلودگی هوا بر مراحل رشد و توسعه کودک در سال های اولیه زندگی تاثیر منفی خواهد داشت. این مطالعه شامل بررسی بیش از 5000 کودک بود و پرسشنامهای درباره مهارتهای حرکتی، ارتباطی، اجتماعی و توانایی آنها مطرح شد. نتایج آن نشان می دهد که زندگی در نزدیکی بزرگراهها و مناطق آلوده تر شهر، با دو برابر تاخیر رشد در سه سالگی همراه است.
محققان در مطالعه خود دریافته اند که کودکانی که در مناطق آلوده تر شهر ها زندگی می کنند، دو برابر نسبت به سایر کودکان در برقرراری ارتباط ضعیف تر عمل می کنند. این محققان معتقدند که آلودگی هوا طی بارداری مادران بر سلامت جنین موثر است و پس از تولد نیز در هماهنگی چشم، حرکت دست یا راه رفتن تاخیر به وحود خواهد آورد.
مطالعاتی پراکنده نیز تا پیش از این نشان داده اند که در کودکانی که در مناطق آلوده شهر زندگی میکنند احتمال ابتلا به اوتیسم و کاهش عملکرد شناختی بیشتر است.
تا کنون نیز مطالعات زیادی انجام شده که نشان می دهد قرار گرفتن در مجاورت آلایندهها در دوران بارداری با وزن کم هنگام تولد، زایمان زودرس و تولد نوزاد مرده در ارتباط است.
منتشر شده در MSN در تاریخ 10 آوریل 2019
ترجمه از گلنوش محب علی
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.